19/11/2019 Presentatie: “Van moetivatie naar motivatie; eigenaarschap van kinderen bij het werken aan doelen tijdens de behandeling, HAN Nijmegen, presentatie is van 19.00  – 20.30 uur (aanmelding is mogelijk via de BijNa/HAN)

Een gedachte over “19/11/2019 Presentatie: “Van moetivatie naar motivatie; eigenaarschap van kinderen bij het werken aan doelen tijdens de behandeling, HAN Nijmegen, presentatie is van 19.00  – 20.30 uur (aanmelding is mogelijk via de BijNa/HAN)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s